Logo 1723 Voorburg

Kerkstraat 52, 2271 CT Voorburg

070 2015 003

Nieuws - 1723 Voorburg

Ontdek je favoriete 1723 borrel-combi!

Kleine en grotere gezelschappen zijn van dinsdag tot zaterdag vanaf 16.00 uur van harte welkom bij 1723 voor een gezellige borrel. Neem je vrienden, familie of collega’s mee en ga samen op zoek naar jullie perfecte combi van borrel en snack.

Een glas rosé met Thai curry kipsticks? Een Texels biertje met ambachtelijke bitterballen? Of een Voorburgs plateau met één van onze 28 gin-tonics? Samen op smaakreis ontdek je de mooiste combi’s.

Heb je jouw favoriete borrel-combi ontdekt, deel hem dan met ons en de andere gasten op de socials van 1723. We zijn benieuwd!️

Glazen met rode wijn en borrelplankje

Wie is jouw Valentijn? Kom naar 1723!

Het is bijna 14 februari: Valentijnsdag. Vier dit bij 1723, dé garantie voor een gezellige avond.

Heerlijk op Valentijnsdag: vis, vlees of vega
Kom naar 1723 met je moeder, vriend(in) of ega!
Met wie je ook komt, wij zullen niks verklappen ...
Als je maar bij ons komt happen!

De keuze in hoofdmaaltijden staat maandagavond 13 februari online.
Reserveer een gezellige tafel voor 14 februari gemakkelijk online via de button ‘Reserveren’, rechtsonder op elke webpagina.
Laat zien dat je van iemand houdt ❤️


Meet & greet in 1723!

Loop weer gezellig binnen bij 1723! Het januariweer vraagt om een vrolijke babbel en een heerlijk drankje aan onze bar of bij de open haard.

Dinsdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom. Meet & greet in ons sfeervolle 1723 Voorburg. En mocht je na de decembermaand even een 'Dry January' willen inlassen, we hebben ook 0.0-drankjes 😉

Kijk op onze website voor overheerlijke snacks bij de borrel. In het bijzonder noemen we onze Zuid-Hollandse harde kazen die we speciaal inkopen bij Proefhuys Voorburg, de versspecialist voor kaas en wijnen, ook hier in Huygenskwartier Voorburg.

We zien je graag aan de start van dit nieuwe jaar 2023!

Meet en greet in het nieuwe jaar bij proeflokaal 1723

Gezellig borrelen bij 1723

Het is aftellen naar kerst 2022! Kom gezellig borrelen bij 1723.

Onze bar is helemaal in kerstsfeer of zoek een gezellige plek bij de open haard. Dinsdag tot en met zaterdag vanaf 16 uur staat 1723 in het teken van mensen ontmoeten, gezelligheid en een lekker glaasje. Top in wat ze noemen 'de donkere dagen voor kerst'. Wat ons betreft zijn het de gezelligste dagen van het jaar.

Geniet bij de borrel van ons Voorburgs plateau met serranoham, droge worst, bitterballen, torpedogarnalen, olijven en amandelen of de vele andere borrelsnacks die Pieter met plezier voor jullie klaarmaakt. En dat proef je. Tot snel! Inlopen voor een borrel kan altijd, gezellig! Reserveren van een tafel kan via deze website.

We wensen je alvast hele fijne kerstdagen en een gelukkig en smaakvol 2023!

Gezellig borrelen in kerstsfeer bij proeflokaal 1723

Feestelijke kerst bij 1723: reserveer!

Ga relaxed de kerstdagen in en kom gezellig naar 1723 Voorburg! We zijn op kerstavond, op eerste en tweede kerstdag open en ontvangen je graag. Wil je verzekerd zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan alvast!

Op kerstavond kun je genieten van lichtjesavond in het Huygenskwartier Voorburg en daarna lekker bij ons aanschuiven. We hebben dan een extra biefstuk- of kreeft-avond, altijd een succes! En voor € 20,50 of € 32,50 is de prijs ook feestelijk.

Op eerste en tweede kerstdag hebben we een heerlijk menu. Een van de onderdelen staat op nummer één van wat Nederlanders het liefst met Kerstmis eten, namelijk de cocktail van Hollandse garnaaltjes. De meloen gemarineerd in port is overigens ook niet te versmaden. Op eerste kerstdag ontvangen we je graag met de Rosato Prosecco van Spumante San Martino, gemaakt van Pinot Noir druiven. Door de druiven voorzichtig te persen en de schillen, dan enkele uren bij lage temperatuur te laten weken in de most ontstaat de lichtroze kleur.

Feestelijke kerst bij 1723 Voorburg

Kerstavond

24 dec

Extra biefstuk-/kreeft-avond!
BIEFSTUK & jus

OF

Hele Canadese KREEFT

beide met Caesar salade, huisfrieten en dragonmayonaise

Eerste kerstdag

25 dec

Ontvangst met rose Spumante San Martino (tussen 17.30-18.00 uur)

Waterval van amuses en snackjes

Tarbot

OF

Ossenhaas

beide met spinazie, Duchesse aardappeltjes en Madeirasaus

'Sterren' dessert

Menu eerste kerstdag 48,50 p.p.

Tweede kerstdag

26 dec

Ontvangst tussen 16.30-17.00 uur

Klassieke cocktail van Hollandse garnaaltjes

OF

Meloen, twee soorten, gemarineerd in witte port

Tarbot

OF

Ossenhaas

beide met spinazie, Duchesse aardappeltjes en Madeirasaus

'Sterren' dessert

Menu tweede kerstdag 42,50 p.p.

Extra gang kaas, op beide kerstdagen € 9,50 p.p.

Tarte tatin van peer met Roquefort, waarbij rucola en gezouten honingnootjes

Reserveer, om verzekerd te zijn van een gezellige tafel.


`Eerste zaterdag van de maand: 1723 Special`

Elke eerste zaterdag van de maand maakt onze chef-kok Pieter een 1723 Special!

Neem bijvoorbeeld de overheerlijke kippenstoof, een van de culinaire visitekaartjes van 1723. Malse kippendijen, bleekselderij, Franse boontjes, pijnboompitjes en taugé, geserveerd in bladerdeeg. En om de smaak helemaal top te maken, zit er verse truffel op.

Truffels groeien over de hele wereld, maar de meest gewilde is toch de Franse Périgord. De zwarte truffel herken je aan de aardse smaak en geur, die nog beter tot uiting komt bij verhitting. De geur doet denken aan muskus of jeneverbes. Wist u dat truffels heel specifieke eisen hebben voor de grond en het klimaat? Dit kan de mens niet nabootsen. Daarom moeten truffels gezocht worden en dat is arbeidsintensief. Tegelijk de reden dat de truffel een exclusief product is.

Kom genieten van de 1723 Specials. Er is altijd ook een vegetarische variant.

Wilt u ook genieten van de 1723 special, reserveer dan voor een zaterdag!

Eerste zaterdag van de maand: 1723 Special

Borrel wekelijks met gratis snacks

Elke zaterdag starten we de borrel vanaf 16 uur met tussen vijf en zes (Happy Hour!) gratis snacks van 1723. Supergezellig en een goede reden om te blijven plakken voor de 1723 special!

Dé special sinds 2015 is de ossenhaassaté. Daar lik je dus echt je vingers bij af. De special kan overigens per zaterdag wisselen, en staat elke week op onze website en de socials. Een vegetarische variant is ook mogelijk. De sfeer is altijd huiselijk en gezellig, het echte ‘Cheers-gevoel’.

Een praatje, een biertje, een balletje. Kortom, een heerlijk moment om je zaterdagavond mee te starten. We hebben verder ruim 25 wijnen per glas, een goed gevulde kast met whisky’s, jenevers, rums, likeuren, 40 verschillende gins, te veel om op te noemen. Uiteraard bieden we ook non-alchoholische dranken of een lekkere kop koffie. Ons café met overdekte patio is gezellig voor één persoon, je ontmoet toch altijd mensen, maar biedt ook voor groepen tot vijftig personen een gezellige ruimte (voor gelegenheden graag wel even reserveren).

We zien je snel bij 1723! Bel ons om te reserveren voor grotere groepen.

Borrel maandelijks met gratis snacks

Gezelligheid troef met nieuwe tafel

Bij 1723 Voorburg is het altijd gezellig! Maar met deze nieuwe houten tafels met ingebouwde haard ga je helemaal niet meer naar huis.

De tafels staan buiten en op de patio bij het restaurant, een heerlijke plek om gezellig samen te zitten en te genieten. Zeker in het najaar, als het af en toe nog best lekker is, een knusse plek. Met deze tafels blijkt dat Pieter niet alleen handig is in de keuken, maar dat hij ook met kluswerk z’n mannetje staat. Pas op met je vingers hè Pieter, want het is wel de bedoeling dat je van die lekkere gerechten blijft maken 😉

Neem ook plaats aan onze fijne tafels binnen of op de patio, gezellig!

Gezelligheid troef met nieuwe tafel

Adres

1723 Voorburg

Kerkstraat 52
2271 CT Voorburg

T. 070 2015 003
E. info@1723.nl

Reserveren

Graag reserveren voor het diner!
Voor een borrel met snack kun je altijd binnenlopen.

070 2015 003

Openingstijden

Dinsdag t/m donderdag
van 16.00 - 23.00 uur

Vrijdag en zaterdag
van 16.00 - 00.00 uur

Zondag en maandag gesloten  


© Copyright, 1723 Voorburg - All rights reserved.
Powered by Xenodesign