Precies een jaar geleden …kregen we de lovende recensie in De Telegraaf. Met het prachtige rapportcijfer 9. We zijn er nog steeds trots op. De krant roemde het eten, de gezellige sfeer en de gemoedelijke service. Daar werden we even stil van. Net als van de mooie recensie in het AD van 26 augustus. Extra leuk, omdat we per 28 augustus 2024 ons tiende jaar ingaan met 1723 Voorburg!
Schitteren door eenvoud
‘Schitteren door eenvoud’ kopte De Telegraaf van 22 mei 2023. Culinair verslaggever Reza Bakhtali bezocht 1723. ‘Fijn om te weten dat het in deze tijd nog steeds mogelijk is om een hemels stuk vlees te eten. Eindelijk een entrecote met een fatsoenlijke rand vet die niet deels is weggesneden. De serranoham is vol van smaak en smelt op de tong.’
Aanbeveling
Een prachtige aanbeveling voor 1723 Voorburg! De Telegraaf roemde onze aandacht voor het eten en drinken, en ons streven naar duurzaamheid en tegen verspilling: ‘In 1723 geen hoogdravende gerechten, maar terug naar de basis.’
Vrijdag biefstukavond
Niet voor niet is vrijdagavond biefstukavond nog steeds populair. Ook kunt u dan kiezen voor hele Canadese kreeft of verse ravioli. Dat ‘simpele’ gerechten ook gewoon lekker kunnen zijn bewijst Chef Pieter. Niet te veel poespas, maar eerlijk, vers en goed bereid eten voor een meer dan prima prijs. De ambiance en service bij 1723 zijn fantastisch. En dit in een gemoedelijke sfeer, alsof je bij een bekende zit.’
Het sluit aan bij het motto dat wij als 1723 hebben: Genieten op een ‘Cheers-achtige’ manier. Betaalbaar, goed en gezellig. En dat blijven we de komende tien jaar doen!
Lees hier het hele VRIJ artikel uit De Telegraaf.