Sexy Wines bij 1723!

15 april 2024

Sexy Wines bij 1723 Voorburg

Zwoele namen als Barolo, Montalcino en Florina sieren de Sexy Wines-kaart bij 1723. Daar krijg je toch meteen zin in? Welke wijn je ook kiest, de druif, bodem en het klimaat zijn samengesmolten tot een harmonieus geheel. Een sexy selectie voor onze gasten, want het leven is te kort om slechte wijn te drinken.

De inspiratie voor de wijnen deden we op tijdens onze reizen naar Griekenland. We raakten daar enthousiast over de elegante wijnen in het zonnige zuiden. Naast een mooie selectie Griekse wijnen, hebben we soepele en smaakvolle pareltjes uit alle windstreken: Frankrijk, Zuid-Afrika, Australië en de USA. Kom lekker proeven …

En weet je: een banaan bevat 150 calorieën en een wijntje 67. Kies bewust, kies voor gezelligheid bij 1723!

Meer nieuws

Luid de lente in bij 1723!

Luid de lente in bij 1723!

Bij 1723 doen we dingen graag op onze eigen manier, en dat doen we al bijna tien jaar. 23 maart luiden we met onze leuke gasten de lente in met een luide CHEERS! Geniet mee op ons terras of op de beschutte patio.

Lees meer
Liefde voor gezelligheid

Liefde voor gezelligheid

Bij 1723 houden we van mensen, van gezelligheid, van goed en betaalbaar eten en drinken. Daarom zijn we ook zo gek op onze gasten. Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra. Kom op 14 februari naar 1723 Voorburg. Of dit nu samen met je geliefde, je bestie of je moeder is.

Lees meer