Liefde voor gezelligheid

6 februari 2024

Liefde

Bij 1723 houden we van mensen, van gezelligheid, van goed en betaalbaar eten en drinken. Daarom zijn we ook zo gek op onze gasten. Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra.

Liefde vier je samen

Kom op 14 februari naar 1723 Voorburg. Of dit nu samen met je geliefde, je bestie of je moeder is. Reserveer makkelijk een tafel met de rode knop rechtsonder.

Bereid met liefde

Pieter bereidt alle gerechten met liefde. Met passie voor eerlijke en seizoensgebonden ingrediënten. Onze liefde voor eenvoud laat de gerechten van het weekmenu schitteren. Van het Valentijnsdessert gaat je hart sneller kloppen. Nieuwgierig? Kom naar 1723 en geniet samen van deze verrassing.

Op het eerste gezicht

Toen we onze huidige zaak aan de Kerkstraat 52 voor de eerste keer zagen, was het liefde op het eerste gezicht. En nog steeds is 1723 de plek waar wij ons thuis voelen, net als onze gasten. De haard, de grote tafel en de knusse patio versterken dat gevoel. We vinden het heerlijk om dat gevoel met veel mensen te delen. De deur staat voor iedereen open!

Meer nieuws

1723 in 2023

1723 in 2023

Wat een geweldig jaar was 2023. We zijn trots op onze zaak, maar vooral op alle leuke gasten. Op alle vrijdagen was er voor hen een klassiek 1723 dilemma: biefstuk & jus of hele Canadese kreeft. Die keuze blijft nog wel even! Bij 1723 lijkt het altijd vrijdag, want hier is gezelligheid troef. Cheers!

Lees meer
Vier kerst bij 1723: reserveer!

Vier kerst bij 1723: reserveer!

De feestdagen liggen in het verschiet: kies voor een gezellige kerst bij 1723 Voorburg! We zijn op lichtjesavond 23 december, op kerstavond en eerste kerstdag open en ontvangen je graag. Wil je verzekerd zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan alvast! Op zaterdag...

Lees meer