Liefde voor gezelligheid

6 februari 2024

Liefde

Bij 1723 houden we van mensen, van gezelligheid, van goed en betaalbaar eten en drinken. Daarom zijn we ook zo gek op onze gasten. Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra.

Liefde vier je samen

Kom op 14 februari naar 1723 Voorburg. Of dit nu samen met je geliefde, je bestie of je moeder is. Reserveer makkelijk een tafel met de rode knop rechtsonder.

Bereid met liefde

Pieter bereidt alle gerechten met liefde. Met passie voor eerlijke en seizoensgebonden ingrediënten. Onze liefde voor eenvoud laat de gerechten van het weekmenu schitteren. Van het Valentijnsdessert gaat je hart sneller kloppen. Nieuwgierig? Kom naar 1723 en geniet samen van deze verrassing.

Op het eerste gezicht

Toen we onze huidige zaak aan de Kerkstraat 52 voor de eerste keer zagen, was het liefde op het eerste gezicht. En nog steeds is 1723 de plek waar wij ons thuis voelen, net als onze gasten. De haard, de grote tafel en de knusse patio versterken dat gevoel. We vinden het heerlijk om dat gevoel met veel mensen te delen. De deur staat voor iedereen open!

Meer nieuws

Heerlijk terras aan idyllische Kerkstraat

Heerlijk terras aan idyllische Kerkstraat

Zien en gezien worden, terwijl je lekker eet en drinkt! Op het terras van 1723 Voorburg is het altijd gezellig. Aan de idyllische Kerkstraat hebben we een heerlijk terras. We gaan weer naar temperaturen boven de 20 graden, dus dat belooft betere terrastijden. En ook...

Lees meer
Sexy Wines bij 1723!

Sexy Wines bij 1723!

Zwoele namen als Barolo, Montalcino en Florina sieren de Sexy Wines-kaart bij 1723. Daar krijg je toch meteen zin in? Welke wijn je ook kiest, de druif, bodem en het klimaat zijn samengesmolten tot een harmonieus geheel. Een sexy selectie voor onze gasten, want het...

Lees meer