Heerlijk terras aan idyllische Kerkstraat

24 juni 2024

Heerlijk terras aan idyllische Kerkstraat bij 1723 Voorburg

Zien en gezien worden, terwijl je lekker eet en drinkt! Op het terras van 1723 Voorburg is het altijd gezellig.

Aan de idyllische Kerkstraat hebben we een heerlijk terras. We gaan weer naar temperaturen boven de 20 graden, dus dat belooft betere terrastijden. En ook als het iets frisser is, zit je heerlijk op onze beschutte patio.

Borreltijd!
Heb je iets te vieren, maar heb je geen zin om alles zelf te regelen? Zoek je een gezellige plek om de werkweek af te sluiten met collega’s of een plek om de vakantie in te luiden? Restaurant 1723 is een zeer geschikte locatie voor grote en kleine gezelschappen.

Ambachtelijke bitterballen
We hebben een uitgebreide kaart met borrelsnacks. Wat denk je bijvoorbeeld van Serrano ham, eendenlevermousse en truffelchips? Of ga je liever voor ambachtelijke bitterballen? Ze zijn bekend in de hele regio. Wil je weten waarom? Kom proeven, dat zegt alles!

Samen maken we het gezellig en smakelijk!

 

Meer nieuws

Sexy Wines bij 1723!

Sexy Wines bij 1723!

Zwoele namen als Barolo, Montalcino en Florina sieren de Sexy Wines-kaart bij 1723. Daar krijg je toch meteen zin in? Welke wijn je ook kiest, de druif, bodem en het klimaat zijn samengesmolten tot een harmonieus geheel. Een sexy selectie voor onze gasten, want het...

Lees meer
Luid de lente in bij 1723!

Luid de lente in bij 1723!

Bij 1723 doen we dingen graag op onze eigen manier, en dat doen we al bijna tien jaar. 23 maart luiden we met onze leuke gasten de lente in met een luide CHEERS! Geniet mee op ons terras of op de beschutte patio.

Lees meer