1723 in 2023

15 januari 2024

1723 in 2023

Wat een geweldig jaar was 2023. We zijn trots op onze zaak, maar vooral op alle leuke gasten. Op alle vrijdagen was er voor hen een klassiek 1723 dilemma: biefstuk & jus of hele Canadese kreeft. Die keuze blijft nog wel even! Bij 1723 lijkt het altijd vrijdag, want hier is gezelligheid troef. Cheers!

 Tijdens Heel Huygens Hapt op 29 januari 2023 bezochten bijna 400 gasten 1723. Die gingen allemaal met een grote stempel op hun strippenkaart en een nóg grotere lach op hun gezicht verder. We kijken uit naar de volgende editie, op 28 januari 2024.

 Binnen én buiten genieten

Door het heerlijke weer in het voorjaar was het al vroeg genieten op onze beschutte patio en het vernieuwde terras. Daar zijn veel borrel-combi’s getest. Vaste klant Anne-Wil kiest voor het Voorburgs plateau en Thai curry kipsticks. Lekker met een goed glas wijn.

 ‘Schitteren door eenvoud’

Schitteren door eenvoud klonk de lovende recensie in De Telegraaf van 22 mei 2023. Culinair verslaggever Reza Bakhtali bezocht 1723. De krant roemde het eten, de gezellige sfeer en de gemoedelijke service. Daar werden we even stil van. Net als van de mooie recensie in het AD van 26 augustus.

 Met passie bereid

Ons wisselend weekmenu heeft de lekkerste gerechten met ingrediënten uit het seizoen. In oktober stonden er allerlei herfstgerechten op de kaart. Stoof van biefstuk, rogvleugel, zeebaars, ravioli met aubergine en kalfsoester zijn een paar van die smakelijke voorbeelden. Allemaal met passie bereid, dat proef je!

 Ook dit jaar gaven onze leuke gasten energie om er elke week iets moois van te maken. Zien we je snel?

 Reserveren gaat makkelijk met de rode knop rechtsonder op de pagina. 

Voor een borrel met snack kun je altijd binnenlopen.

Meer nieuws

Liefde voor gezelligheid

Liefde voor gezelligheid

Bij 1723 houden we van mensen, van gezelligheid, van goed en betaalbaar eten en drinken. Daarom zijn we ook zo gek op onze gasten. Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra. Kom op 14 februari naar 1723 Voorburg. Of dit nu samen met je geliefde, je bestie of je moeder is.

Lees meer
Vier kerst bij 1723: reserveer!

Vier kerst bij 1723: reserveer!

De feestdagen liggen in het verschiet: kies voor een gezellige kerst bij 1723 Voorburg! We zijn op lichtjesavond 23 december, op kerstavond en eerste kerstdag open en ontvangen je graag. Wil je verzekerd zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan alvast! Op zaterdag...

Lees meer