Zwoele terrasavonden

16 juni 2023

Twee vrouwen op het terras van 1723 Voorburg

Wat hebben we de afgelopen weken al kunnen genieten van heerlijk warme avonden op ons terras. En dan is de zomer nog niet eens officieel begonnen!

Bij zomerse temperaturen is het met een smaakvol vis-, vlees- of vegetarisch gerecht van ons weekmenu goed toeven buiten in de historische Kerkstraat. Op steenworp afstand van de Vliet, de Huygens Haven en de winkels, ligt restaurant 1723 ideaal voor een borrel met snack en het diner.

De zomer in
Als we volgende week de zomer in gaan met (welkome) regenbuien, zit je van donderdag tot en met zaterdag goed binnen in ons sfeervolle huiskamerrestaurant, met beschutte patio. We serveren je daar graag een van onze smaakvolle, eenvoudige maaltijden van topkwaliteit.

Biefstukavond
De gerechten waarmee wij inmiddels bij een groot publiek bekend zijn geworden, zijn onze biefstuk met Caesarsalade en huisfrieten, en de hele kreeft. Elke vrijdag pakken we daarmee uit. De vegetarische ravioli met burrata en limoen is dan uiteraard ook verkrijgbaar.

 

Meer nieuws

Liefde voor gezelligheid

Liefde voor gezelligheid

Bij 1723 houden we van mensen, van gezelligheid, van goed en betaalbaar eten en drinken. Daarom zijn we ook zo gek op onze gasten. Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra. Kom op 14 februari naar 1723 Voorburg. Of dit nu samen met je geliefde, je bestie of je moeder is.

Lees meer
1723 in 2023

1723 in 2023

Wat een geweldig jaar was 2023. We zijn trots op onze zaak, maar vooral op alle leuke gasten. Op alle vrijdagen was er voor hen een klassiek 1723 dilemma: biefstuk & jus of hele Canadese kreeft. Die keuze blijft nog wel even! Bij 1723 lijkt het altijd vrijdag, want hier is gezelligheid troef. Cheers!

Lees meer
Vier kerst bij 1723: reserveer!

Vier kerst bij 1723: reserveer!

De feestdagen liggen in het verschiet: kies voor een gezellige kerst bij 1723 Voorburg! We zijn op lichtjesavond 23 december, op kerstavond en eerste kerstdag open en ontvangen je graag. Wil je verzekerd zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan alvast! Op zaterdag...

Lees meer