Selecteer een pagina

Zwoele terrasavonden

16 juni 2023

Twee vrouwen op het terras van 1723 Voorburg

Wat hebben we de afgelopen weken al kunnen genieten van heerlijk warme avonden op ons terras. En dan is de zomer nog niet eens officieel begonnen!

Bij zomerse temperaturen is het met een smaakvol vis-, vlees- of vegetarisch gerecht van ons weekmenu goed toeven buiten in de historische Kerkstraat. Op steenworp afstand van de Vliet, de Huygens Haven en de winkels, ligt restaurant 1723 ideaal voor een borrel met snack en het diner.

De zomer in
Als we volgende week de zomer in gaan met (welkome) regenbuien, zit je van donderdag tot en met zaterdag goed binnen in ons sfeervolle huiskamerrestaurant, met beschutte patio. We serveren je daar graag een van onze smaakvolle, eenvoudige maaltijden van topkwaliteit.

Biefstukavond
De gerechten waarmee wij inmiddels bij een groot publiek bekend zijn geworden, zijn onze biefstuk met Caesarsalade en huisfrieten, en de hele kreeft. Elke vrijdag pakken we daarmee uit. De vegetarische ravioli met burrata en limoen is dan uiteraard ook verkrijgbaar.

 

Meer nieuws

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Het kan in restaurant 1723’, zo concludeert Ellen Lengkeek van het AD in de rubriek De Gouden Pollepel van zaterdag 26 augustus 2023. We zijn blij met deze conclusie en de bevindingen in het artikel.

Lees meer
Genieten in de nazomer

Genieten in de nazomer

Heb je ook zo genoten van je vakantie? De zomervakantie is voor veel mensen alweer ‘net geweest’. Beleef het ontspannen gevoel van je vakantie bij restaurant 1723 en laat je nog even in de watten leggen.

Lees meer