Selecteer een pagina

Meet & greet in 1723!

9 januari 2023

Loop weer gezellig binnen bij 1723! Het januariweer vraagt om een vrolijke babbel en een heerlijk drankje aan onze bar of bij de open haard.

Dinsdag tot en met zaterdag vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom. Meet & greet in ons sfeervolle 1723 Voorburg. En mocht je na de decembermaand even een ‘Dry January’ willen inlassen, we hebben ook 0.0-drankjes 😉

Kijk op onze website voor overheerlijke snacks bij de borrel. In het bijzonder noemen we onze Zuid-Hollandse harde kazen die we speciaal inkopen bij Proefhuys Voorburg, de versspecialist voor kaas en wijnen, ook hier in Huygenskwartier Voorburg.

We zien je graag aan de start van dit nieuwe jaar 2023!

Meer nieuws

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Het kan in restaurant 1723’, zo concludeert Ellen Lengkeek van het AD in de rubriek De Gouden Pollepel van zaterdag 26 augustus 2023. We zijn blij met deze conclusie en de bevindingen in het artikel.

Lees meer
Genieten in de nazomer

Genieten in de nazomer

Heb je ook zo genoten van je vakantie? De zomervakantie is voor veel mensen alweer ‘net geweest’. Beleef het ontspannen gevoel van je vakantie bij restaurant 1723 en laat je nog even in de watten leggen.

Lees meer