Het is altijd vrijdagmiddag bij 1723

2 oktober 2023

Heb je iets te vieren, maar heb je geen zin om alles zelf te regelen? Zoek je een gezellige plek om de werkweek af te sluiten met collega’s? Restaurant 1723 is een zeer geschikte locatie voor grote en kleine gezelschappen. Samen maken we het gezellig en smakelijk!

 Gezelligheid kent geen tijd

De ‘vrijmibo’ is een begrip in Nederland en is een gewaardeerde afsluiting van de werkweek. Samen met je collega’s de week afsluiten met een drankje en een lekker hapje en je richten op de leuke dingen van het leven. Dat vinden we bij 1723 elke dag een goed idee. Van dinsdag tot zaterdag is iedereen vanaf 16.00 uur van harte welkom voor een gezellige borrel.

 In the mix

Een geslaagde borrel begint met een lekker drankje. Kies je voor je favoriete drankje of ga je op smaak-avontuur? We hebben een breed assortiment bieren en wijnen. Maar ook liefhebbers van iets sterkers zijn bij ons aan het goede adres. Zo hebben we bijvoorbeeld 28 soorten gin en verschillende tonics. Puur, of in een mix, net wat jij wilt. We hebben ook een groot aanbod van verschillende soorten rum, cognac, whisky’s en likeuren. Drink je een avond fris? Ook dan zit je goed bij ons, met een ruime keuze in frisdranken.

 Cheers!

Een goede borrel is pas compleet met lekkere hapjes. Inspiratie daarvoor is op veel plekken in de wereld te vinden. In Noord-Spanje bijvoorbeeld waar je bij je drankje een pintxos bestelt. Smaakbommetjes die je even intens laten genieten van de dag. Het liefst samen met familie, vrienden of collega’s. In Voorburg vind je die Cheers-achtige sfeer bij restaurant 1723. We hebben een uitgebreide kaart met borrelsnacks. Wat denk je bijvoorbeeld van Thai curry kipsticks of ambachtelijke bitterballen? Ons Voorburgs plateau met verschillende hapjes is bekend in de hele regio. Wil je weten waarom? Kom proeven, dat zegt alles!

Meer nieuws

Liefde voor gezelligheid

Liefde voor gezelligheid

Bij 1723 houden we van mensen, van gezelligheid, van goed en betaalbaar eten en drinken. Daarom zijn we ook zo gek op onze gasten. Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra. Kom op 14 februari naar 1723 Voorburg. Of dit nu samen met je geliefde, je bestie of je moeder is.

Lees meer
1723 in 2023

1723 in 2023

Wat een geweldig jaar was 2023. We zijn trots op onze zaak, maar vooral op alle leuke gasten. Op alle vrijdagen was er voor hen een klassiek 1723 dilemma: biefstuk & jus of hele Canadese kreeft. Die keuze blijft nog wel even! Bij 1723 lijkt het altijd vrijdag, want hier is gezelligheid troef. Cheers!

Lees meer
Vier kerst bij 1723: reserveer!

Vier kerst bij 1723: reserveer!

De feestdagen liggen in het verschiet: kies voor een gezellige kerst bij 1723 Voorburg! We zijn op lichtjesavond 23 december, op kerstavond en eerste kerstdag open en ontvangen je graag. Wil je verzekerd zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan alvast! Op zaterdag...

Lees meer