Selecteer een pagina

Het is altijd vrijdagmiddag bij 1723

2 oktober 2023

Heb je iets te vieren, maar heb je geen zin om alles zelf te regelen? Zoek je een gezellige plek om de werkweek af te sluiten met collega’s? Restaurant 1723 is een zeer geschikte locatie voor grote en kleine gezelschappen. Samen maken we het gezellig en smakelijk!

 Gezelligheid kent geen tijd

De ‘vrijmibo’ is een begrip in Nederland en is een gewaardeerde afsluiting van de werkweek. Samen met je collega’s de week afsluiten met een drankje en een lekker hapje en je richten op de leuke dingen van het leven. Dat vinden we bij 1723 elke dag een goed idee. Van dinsdag tot zaterdag is iedereen vanaf 16.00 uur van harte welkom voor een gezellige borrel.

 In the mix

Een geslaagde borrel begint met een lekker drankje. Kies je voor je favoriete drankje of ga je op smaak-avontuur? We hebben een breed assortiment bieren en wijnen. Maar ook liefhebbers van iets sterkers zijn bij ons aan het goede adres. Zo hebben we bijvoorbeeld 28 soorten gin en verschillende tonics. Puur, of in een mix, net wat jij wilt. We hebben ook een groot aanbod van verschillende soorten rum, cognac, whisky’s en likeuren. Drink je een avond fris? Ook dan zit je goed bij ons, met een ruime keuze in frisdranken.

 Cheers!

Een goede borrel is pas compleet met lekkere hapjes. Inspiratie daarvoor is op veel plekken in de wereld te vinden. In Noord-Spanje bijvoorbeeld waar je bij je drankje een pintxos bestelt. Smaakbommetjes die je even intens laten genieten van de dag. Het liefst samen met familie, vrienden of collega’s. In Voorburg vind je die Cheers-achtige sfeer bij restaurant 1723. We hebben een uitgebreide kaart met borrelsnacks. Wat denk je bijvoorbeeld van Thai curry kipsticks of ambachtelijke bitterballen? Ons Voorburgs plateau met verschillende hapjes is bekend in de hele regio. Wil je weten waarom? Kom proeven, dat zegt alles!

Meer nieuws

Vier kerst bij 1723: reserveer!

Vier kerst bij 1723: reserveer!

De feestdagen liggen in het verschiet: kies voor een gezellige kerst bij 1723 Voorburg! We zijn op lichtjesavond 23 december, op kerstavond en eerste kerstdag open en ontvangen je graag. Wil je verzekerd zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan alvast! Op zaterdag...

Lees meer
‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Het kan in restaurant 1723’, zo concludeert Ellen Lengkeek van het AD in de rubriek De Gouden Pollepel van zaterdag 26 augustus 2023. We zijn blij met deze conclusie en de bevindingen in het artikel.

Lees meer
Genieten in de nazomer

Genieten in de nazomer

Heb je ook zo genoten van je vakantie? De zomervakantie is voor veel mensen alweer ‘net geweest’. Beleef het ontspannen gevoel van je vakantie bij restaurant 1723 en laat je nog even in de watten leggen.

Lees meer