Het borrelt bij 1723

28 april 2023

Koningsdag bij restaurant 1723 Voorburg

Het weer wordt steeds beter, de avonden steeds langer. Met ons borrel- en snackassortiment is het dan een koud kunstje om lekker en warm te genieten.

Los van ons wisselend weekmenu hebben we een heerlijk aanbod van (borrel)snacks. Geen diner? Geen probleem. Kom genieten van het lekkers waar jij zin in hebt, er is voor iedereen wat wils bij 1723!

Binnen aan de bar is iedereen welkom. Of de zon nu schijnt of niet, wij begroeten iedereen met een warme glimlach. Onze patio is beschut, waardoor het daar altijd goed toeven is. Op het terras aan de voorzijde van ons restaurant zit je tot laat in de avond lekker in het zonnetje. Geniet in goed gezelschap van je favoriete hapje en drankje, bij 1723 is altijd wat te beleven.

 

Meer nieuws

Sexy Wines bij 1723!

Sexy Wines bij 1723!

Zwoele namen als Barolo, Montalcino en Florina sieren de Sexy Wines-kaart bij 1723. Daar krijg je toch meteen zin in? Welke wijn je ook kiest, de druif, bodem en het klimaat zijn samengesmolten tot een harmonieus geheel. Een sexy selectie voor onze gasten, want het...

Lees meer
Luid de lente in bij 1723!

Luid de lente in bij 1723!

Bij 1723 doen we dingen graag op onze eigen manier, en dat doen we al bijna tien jaar. 23 maart luiden we met onze leuke gasten de lente in met een luide CHEERS! Geniet mee op ons terras of op de beschutte patio.

Lees meer