Selecteer een pagina

Het borrelt bij 1723

28 april 2023

Koningsdag bij restaurant 1723 Voorburg

Het weer wordt steeds beter, de avonden steeds langer. Met ons borrel- en snackassortiment is het dan een koud kunstje om lekker en warm te genieten.

Los van ons wisselend weekmenu hebben we een heerlijk aanbod van (borrel)snacks. Geen diner? Geen probleem. Kom genieten van het lekkers waar jij zin in hebt, er is voor iedereen wat wils bij 1723!

Binnen aan de bar is iedereen welkom. Of de zon nu schijnt of niet, wij begroeten iedereen met een warme glimlach. Onze patio is beschut, waardoor het daar altijd goed toeven is. Op het terras aan de voorzijde van ons restaurant zit je tot laat in de avond lekker in het zonnetje. Geniet in goed gezelschap van je favoriete hapje en drankje, bij 1723 is altijd wat te beleven.

 

Meer nieuws

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Het kan in restaurant 1723’, zo concludeert Ellen Lengkeek van het AD in de rubriek De Gouden Pollepel van zaterdag 26 augustus 2023. We zijn blij met deze conclusie en de bevindingen in het artikel.

Lees meer
Genieten in de nazomer

Genieten in de nazomer

Heb je ook zo genoten van je vakantie? De zomervakantie is voor veel mensen alweer ‘net geweest’. Beleef het ontspannen gevoel van je vakantie bij restaurant 1723 en laat je nog even in de watten leggen.

Lees meer