Het borrelt bij 1723

28 april 2023

Koningsdag bij restaurant 1723 Voorburg

Het weer wordt steeds beter, de avonden steeds langer. Met ons borrel- en snackassortiment is het dan een koud kunstje om lekker en warm te genieten.

Los van ons wisselend weekmenu hebben we een heerlijk aanbod van (borrel)snacks. Geen diner? Geen probleem. Kom genieten van het lekkers waar jij zin in hebt, er is voor iedereen wat wils bij 1723!

Binnen aan de bar is iedereen welkom. Of de zon nu schijnt of niet, wij begroeten iedereen met een warme glimlach. Onze patio is beschut, waardoor het daar altijd goed toeven is. Op het terras aan de voorzijde van ons restaurant zit je tot laat in de avond lekker in het zonnetje. Geniet in goed gezelschap van je favoriete hapje en drankje, bij 1723 is altijd wat te beleven.

 

Meer nieuws

Liefde voor gezelligheid

Liefde voor gezelligheid

Bij 1723 houden we van mensen, van gezelligheid, van goed en betaalbaar eten en drinken. Daarom zijn we ook zo gek op onze gasten. Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra. Kom op 14 februari naar 1723 Voorburg. Of dit nu samen met je geliefde, je bestie of je moeder is.

Lees meer
1723 in 2023

1723 in 2023

Wat een geweldig jaar was 2023. We zijn trots op onze zaak, maar vooral op alle leuke gasten. Op alle vrijdagen was er voor hen een klassiek 1723 dilemma: biefstuk & jus of hele Canadese kreeft. Die keuze blijft nog wel even! Bij 1723 lijkt het altijd vrijdag, want hier is gezelligheid troef. Cheers!

Lees meer
Vier kerst bij 1723: reserveer!

Vier kerst bij 1723: reserveer!

De feestdagen liggen in het verschiet: kies voor een gezellige kerst bij 1723 Voorburg! We zijn op lichtjesavond 23 december, op kerstavond en eerste kerstdag open en ontvangen je graag. Wil je verzekerd zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan alvast! Op zaterdag...

Lees meer