Genieten in de nazomer

18 augustus 2023

Heb je ook zo genoten van je vakantie? De zomervakantie is voor veel mensen alweer ‘net geweest’. Beleef het ontspannen gevoel van je vakantie bij restaurant 1723 en laat je nog even in de watten leggen. Ook voor een bedrijfsborrel of verjaardag zit je bij 1723 helemaal goed.

 Wij gaan vol energie en inspiratie aan de slag om voor iedereen het vakantiegevoel nog even terug te halen. Of alvast te geven, als je nog een mooie reis in het verschiet hebt!

 Don’t worry, be happy

 Op onze patio en ons terras geniet je samen buiten van je favoriete drankje en borrelsnack en deel je de mooiste vakantieverhalen. Als de zon zich minder laat zien, is het bij ons binnen gelukkig altijd gezellig. Voor het diner reserveren we graag een tafel voor je. Dat gaat makkelijk via  www.1723.nl (rode knop rechts onderin), of bel met 070 2015 003. Geen ‘eten met plaatjes’, wel een heerlijk wisselend weekmenu. Vlees, vis of vegetarisch, moeilijker wordt de keuze niet. Daar word je blij van!

 Borden vol kwaliteit

Alle gerechten die op ons menu verschijnen hebben iets gemeen. Ze zijn smaakvol, bereid met eerlijke ingrediënten en zonder overbodige poespas. Zo zorgen we elke keer voor kwaliteit op je bord. Wil je er een goed glas wijn bij? Daar hebben we bij 1723 een ruime keuze in, we adviseren je graag.

 Grotere groep? Van harte welkom! 

Restaurant 1723 is een zeer geschikte locatie voor grote en kleine gezelschappen. Van een verjaardag voor een kleinere groep vrienden tot een bedrijfsborrel met het hele team, samen maken we het gezellig en smakelijk. We hebben een uitgebreide kaart met borrelsnacks en een breed assortiment bieren en wijnen. Maar ook liefhebbers van iets sterkers zijn bij ons aan het goede adres. Zo hebben we bijvoorbeeld 28 verschillende gins en verschillende tonics. Puur, of in een mix, net wat jij wilt.

Meer nieuws

Sexy Wines bij 1723!

Sexy Wines bij 1723!

Zwoele namen als Barolo, Montalcino en Florina sieren de Sexy Wines-kaart bij 1723. Daar krijg je toch meteen zin in? Welke wijn je ook kiest, de druif, bodem en het klimaat zijn samengesmolten tot een harmonieus geheel. Een sexy selectie voor onze gasten, want het...

Lees meer
Luid de lente in bij 1723!

Luid de lente in bij 1723!

Bij 1723 doen we dingen graag op onze eigen manier, en dat doen we al bijna tien jaar. 23 maart luiden we met onze leuke gasten de lente in met een luide CHEERS! Geniet mee op ons terras of op de beschutte patio.

Lees meer