Selecteer een pagina

Geniet op onze beschutte patio

29 maart 2023

Met het lenteweer op komst, kunnen we weer voorzichtig naar buiten. Bij 1723 zit je extra goed, want onze patio is heerlijk beschut. Bij een tafelvuurtje is het uren genieten.

En ook bij minder lenteweer zit je goed bij 1723. Bij ons vindt iedereen een fijne plek. Binnen in ons restaurant geniet je van ons wisselende weekmenu, aan tafel of bij onze haard. Kom met vrienden en familie of ontmoet bekenden aan onze gezellige bar.

Bekijk onze website voor lekkere snacks bij de borrel. Ook komt elke week ons nieuwe menu (vlees, vis en vegetarisch) op onze socials. En 1723 zit midden in Huygenskwartier Voorburg, dus wij zijn een unieke borrelplek na een middagje winkelen of varen over de Vliet. Wij zitten namelijk ook vlakbij de Huygenshaven. Kortom, doe in april wat jij wilt, het wordt in elk geval weer heerlijk bij 1723!

Meer nieuws

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Het kan in restaurant 1723’, zo concludeert Ellen Lengkeek van het AD in de rubriek De Gouden Pollepel van zaterdag 26 augustus 2023. We zijn blij met deze conclusie en de bevindingen in het artikel.

Lees meer
Genieten in de nazomer

Genieten in de nazomer

Heb je ook zo genoten van je vakantie? De zomervakantie is voor veel mensen alweer ‘net geweest’. Beleef het ontspannen gevoel van je vakantie bij restaurant 1723 en laat je nog even in de watten leggen.

Lees meer