Geniet op onze beschutte patio

29 maart 2023

Met het lenteweer op komst, kunnen we weer voorzichtig naar buiten. Bij 1723 zit je extra goed, want onze patio is heerlijk beschut. Bij een tafelvuurtje is het uren genieten.

En ook bij minder lenteweer zit je goed bij 1723. Bij ons vindt iedereen een fijne plek. Binnen in ons restaurant geniet je van ons wisselende weekmenu, aan tafel of bij onze haard. Kom met vrienden en familie of ontmoet bekenden aan onze gezellige bar.

Bekijk onze website voor lekkere snacks bij de borrel. Ook komt elke week ons nieuwe menu (vlees, vis en vegetarisch) op onze socials. En 1723 zit midden in Huygenskwartier Voorburg, dus wij zijn een unieke borrelplek na een middagje winkelen of varen over de Vliet. Wij zitten namelijk ook vlakbij de Huygenshaven. Kortom, doe in april wat jij wilt, het wordt in elk geval weer heerlijk bij 1723!

Meer nieuws

Sexy Wines bij 1723!

Sexy Wines bij 1723!

Zwoele namen als Barolo, Montalcino en Florina sieren de Sexy Wines-kaart bij 1723. Daar krijg je toch meteen zin in? Welke wijn je ook kiest, de druif, bodem en het klimaat zijn samengesmolten tot een harmonieus geheel. Een sexy selectie voor onze gasten, want het...

Lees meer
Luid de lente in bij 1723!

Luid de lente in bij 1723!

Bij 1723 doen we dingen graag op onze eigen manier, en dat doen we al bijna tien jaar. 23 maart luiden we met onze leuke gasten de lente in met een luide CHEERS! Geniet mee op ons terras of op de beschutte patio.

Lees meer
Liefde voor gezelligheid

Liefde voor gezelligheid

Bij 1723 houden we van mensen, van gezelligheid, van goed en betaalbaar eten en drinken. Daarom zijn we ook zo gek op onze gasten. Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra. Kom op 14 februari naar 1723 Voorburg. Of dit nu samen met je geliefde, je bestie of je moeder is.

Lees meer