Dank voor jullie bezoek en tot 10 augustus!

18 juli 2023

1723 Voorburg sluit vanaf 18 juli even de deuren in verband met onze jaarlijkse vakantie met het gezin. Donderdag 10 augustus ontvangen we jullie weer heel graag!

We kijken terug op een succesvol jaar, met als kers op de taart het lovende artikel in De Telegraaf, waarop wij natuurlijk bijzonder trots zijn. Het meest trots zijn wij echter op onze leuke gasten, die we veelvuldig mochten verwelkomen in 1723. Op jou dus!

Volop energie

Wij sluiten dus heel even met een grote en tevreden glimlach de deuren om 10 augustus weer vol energie voor je klaar te staan. Vlees, vis of vegetarisch, we hebben het allemaal. Graag even reserveren voor het diner, zodat we kunnen werken met dagverse producten en geen onnodig eten verspillen. Voor een borrel met snack kun je natuurlijk altijd gezellig binnenlopen.

We kijken weer naar je uit!

Reserveer gemakkelijk online via www.1723.nl (rode knop reserveren rechts onderin) of bel met 070 2015 003. Dan zetten we je in het 1723-boek voor een gezellig diner. Wij kijken ernaar uit!

 

Meer nieuws

Sexy Wines bij 1723!

Sexy Wines bij 1723!

Zwoele namen als Barolo, Montalcino en Florina sieren de Sexy Wines-kaart bij 1723. Daar krijg je toch meteen zin in? Welke wijn je ook kiest, de druif, bodem en het klimaat zijn samengesmolten tot een harmonieus geheel. Een sexy selectie voor onze gasten, want het...

Lees meer
Luid de lente in bij 1723!

Luid de lente in bij 1723!

Bij 1723 doen we dingen graag op onze eigen manier, en dat doen we al bijna tien jaar. 23 maart luiden we met onze leuke gasten de lente in met een luide CHEERS! Geniet mee op ons terras of op de beschutte patio.

Lees meer