Selecteer een pagina

Dank voor jullie bezoek en tot 10 augustus!

18 juli 2023

1723 Voorburg sluit vanaf 18 juli even de deuren in verband met onze jaarlijkse vakantie met het gezin. Donderdag 10 augustus ontvangen we jullie weer heel graag!

We kijken terug op een succesvol jaar, met als kers op de taart het lovende artikel in De Telegraaf, waarop wij natuurlijk bijzonder trots zijn. Het meest trots zijn wij echter op onze leuke gasten, die we veelvuldig mochten verwelkomen in 1723. Op jou dus!

Volop energie

Wij sluiten dus heel even met een grote en tevreden glimlach de deuren om 10 augustus weer vol energie voor je klaar te staan. Vlees, vis of vegetarisch, we hebben het allemaal. Graag even reserveren voor het diner, zodat we kunnen werken met dagverse producten en geen onnodig eten verspillen. Voor een borrel met snack kun je natuurlijk altijd gezellig binnenlopen.

We kijken weer naar je uit!

Reserveer gemakkelijk online via www.1723.nl (rode knop reserveren rechts onderin) of bel met 070 2015 003. Dan zetten we je in het 1723-boek voor een gezellig diner. Wij kijken ernaar uit!

 

Meer nieuws

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Het kan in restaurant 1723’, zo concludeert Ellen Lengkeek van het AD in de rubriek De Gouden Pollepel van zaterdag 26 augustus 2023. We zijn blij met deze conclusie en de bevindingen in het artikel.

Lees meer
Genieten in de nazomer

Genieten in de nazomer

Heb je ook zo genoten van je vakantie? De zomervakantie is voor veel mensen alweer ‘net geweest’. Beleef het ontspannen gevoel van je vakantie bij restaurant 1723 en laat je nog even in de watten leggen.

Lees meer
Zwoele terrasavonden

Zwoele terrasavonden

Wat hebben we de afgelopen weken al kunnen genieten van heerlijk warme avonden op ons terras. En dan is de zomer nog niet eens officieel begonnen!

Lees meer