Gezelligheid troef met nieuwe tafel

8 november 2022

Bij 1723 Voorburg is het altijd gezellig! Maar met deze nieuwe houten tafels met ingebouwde haard ga je helemaal niet meer naar huis.

De tafels staan buiten en op de patio bij het restaurant, een heerlijke plek om gezellig samen te zitten en te genieten. Zeker in het najaar, als het af en toe nog best lekker is, een knusse plek. Met deze tafels blijkt dat Pieter niet alleen handig is in de keuken, maar dat hij ook met kluswerk z’n mannetje staat. Pas op met je vingers hè Pieter, want het is wel de bedoeling dat je van die lekkere gerechten blijft maken 😉

Neem ook plaats aan onze fijne tafels binnen of op de patio, gezellig!

 

Meer nieuws

Sexy Wines bij 1723!

Sexy Wines bij 1723!

Zwoele namen als Barolo, Montalcino en Florina sieren de Sexy Wines-kaart bij 1723. Daar krijg je toch meteen zin in? Welke wijn je ook kiest, de druif, bodem en het klimaat zijn samengesmolten tot een harmonieus geheel. Een sexy selectie voor onze gasten, want het...

Lees meer
Luid de lente in bij 1723!

Luid de lente in bij 1723!

Bij 1723 doen we dingen graag op onze eigen manier, en dat doen we al bijna tien jaar. 23 maart luiden we met onze leuke gasten de lente in met een luide CHEERS! Geniet mee op ons terras of op de beschutte patio.

Lees meer
Liefde voor gezelligheid

Liefde voor gezelligheid

Bij 1723 houden we van mensen, van gezelligheid, van goed en betaalbaar eten en drinken. Daarom zijn we ook zo gek op onze gasten. Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra. Kom op 14 februari naar 1723 Voorburg. Of dit nu samen met je geliefde, je bestie of je moeder is.

Lees meer