Selecteer een pagina

Gezellig borrelen bij 1723

15 december 2022

Het is aftellen naar kerst 2022! Kom gezellig borrelen bij 1723.

Onze bar is helemaal in kerstsfeer of zoek een gezellige plek bij de open haard. Dinsdag tot en met zaterdag vanaf 16 uur staat 1723 in het teken van mensen ontmoeten, gezelligheid en een lekker glaasje. Top in wat ze noemen ‘de donkere dagen voor kerst’. Wat ons betreft zijn het de gezelligste dagen van het jaar.

Geniet bij de borrel van ons Voorburgs plateau met serranoham, droge worst, bitterballen, torpedogarnalen, olijven en amandelen of de vele andere borrelsnacks die Pieter met plezier voor jullie klaarmaakt. En dat proef je. Tot snel! Inlopen voor een borrel kan altijd, gezellig! Reserveren van een tafel kan via deze website.

We wensen je alvast hele fijne kerstdagen en een gelukkig en smaakvol 2023!

Meer nieuws

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Het kan in restaurant 1723’, zo concludeert Ellen Lengkeek van het AD in de rubriek De Gouden Pollepel van zaterdag 26 augustus 2023. We zijn blij met deze conclusie en de bevindingen in het artikel.

Lees meer
Genieten in de nazomer

Genieten in de nazomer

Heb je ook zo genoten van je vakantie? De zomervakantie is voor veel mensen alweer ‘net geweest’. Beleef het ontspannen gevoel van je vakantie bij restaurant 1723 en laat je nog even in de watten leggen.

Lees meer