Gezellig borrelen bij 1723

15 december 2022

Het is aftellen naar kerst 2022! Kom gezellig borrelen bij 1723.

Onze bar is helemaal in kerstsfeer of zoek een gezellige plek bij de open haard. Dinsdag tot en met zaterdag vanaf 16 uur staat 1723 in het teken van mensen ontmoeten, gezelligheid en een lekker glaasje. Top in wat ze noemen ‘de donkere dagen voor kerst’. Wat ons betreft zijn het de gezelligste dagen van het jaar.

Geniet bij de borrel van ons Voorburgs plateau met serranoham, droge worst, bitterballen, torpedogarnalen, olijven en amandelen of de vele andere borrelsnacks die Pieter met plezier voor jullie klaarmaakt. En dat proef je. Tot snel! Inlopen voor een borrel kan altijd, gezellig! Reserveren van een tafel kan via deze website.

We wensen je alvast hele fijne kerstdagen en een gelukkig en smaakvol 2023!

Meer nieuws

Sexy Wines bij 1723!

Sexy Wines bij 1723!

Zwoele namen als Barolo, Montalcino en Florina sieren de Sexy Wines-kaart bij 1723. Daar krijg je toch meteen zin in? Welke wijn je ook kiest, de druif, bodem en het klimaat zijn samengesmolten tot een harmonieus geheel. Een sexy selectie voor onze gasten, want het...

Lees meer
Luid de lente in bij 1723!

Luid de lente in bij 1723!

Bij 1723 doen we dingen graag op onze eigen manier, en dat doen we al bijna tien jaar. 23 maart luiden we met onze leuke gasten de lente in met een luide CHEERS! Geniet mee op ons terras of op de beschutte patio.

Lees meer