Selecteer een pagina

Feestelijke kerst bij 1723: reserveer!

8 november 2022

Ga relaxed de kerstdagen in en kom gezellig naar 1723 Voorburg! We zijn op kerstavond, op eerste en tweede kerstdag open en ontvangen je graag. Wil je verzekerd zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan alvast!

Op kerstavond kun je genieten van lichtjesavond in het Huygenskwartier Voorburg en daarna lekker bij ons aanschuiven. We hebben dan een extra biefstuk- of kreeft-avond, altijd een succes! En voor € 20,50 of € 32,50 is de prijs ook feestelijk.

Op eerste en tweede kerstdag hebben we een heerlijk menu. Een van de onderdelen staat op nummer één van wat Nederlanders het liefst met Kerstmis eten, namelijk de cocktail van Hollandse garnaaltjes. De meloen gemarineerd in port is overigens ook niet te versmaden. Op eerste kerstdag ontvangen we je graag met de Rosato Prosecco van Spumante San Martino, gemaakt van Pinot Noir druiven. Door de druiven voorzichtig te persen en de schillen, dan enkele uren bij lage temperatuur te laten weken in de most ontstaat de lichtroze kleur.

Meer nieuws

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Het kan in restaurant 1723’, zo concludeert Ellen Lengkeek van het AD in de rubriek De Gouden Pollepel van zaterdag 26 augustus 2023. We zijn blij met deze conclusie en de bevindingen in het artikel.

Lees meer
Genieten in de nazomer

Genieten in de nazomer

Heb je ook zo genoten van je vakantie? De zomervakantie is voor veel mensen alweer ‘net geweest’. Beleef het ontspannen gevoel van je vakantie bij restaurant 1723 en laat je nog even in de watten leggen.

Lees meer