Feestelijke kerst bij 1723: reserveer!

8 november 2022

Ga relaxed de kerstdagen in en kom gezellig naar 1723 Voorburg! We zijn op kerstavond, op eerste en tweede kerstdag open en ontvangen je graag. Wil je verzekerd zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan alvast!

Op kerstavond kun je genieten van lichtjesavond in het Huygenskwartier Voorburg en daarna lekker bij ons aanschuiven. We hebben dan een extra biefstuk- of kreeft-avond, altijd een succes! En voor € 20,50 of € 32,50 is de prijs ook feestelijk.

Op eerste en tweede kerstdag hebben we een heerlijk menu. Een van de onderdelen staat op nummer één van wat Nederlanders het liefst met Kerstmis eten, namelijk de cocktail van Hollandse garnaaltjes. De meloen gemarineerd in port is overigens ook niet te versmaden. Op eerste kerstdag ontvangen we je graag met de Rosato Prosecco van Spumante San Martino, gemaakt van Pinot Noir druiven. Door de druiven voorzichtig te persen en de schillen, dan enkele uren bij lage temperatuur te laten weken in de most ontstaat de lichtroze kleur.

Meer nieuws

Sexy Wines bij 1723!

Sexy Wines bij 1723!

Zwoele namen als Barolo, Montalcino en Florina sieren de Sexy Wines-kaart bij 1723. Daar krijg je toch meteen zin in? Welke wijn je ook kiest, de druif, bodem en het klimaat zijn samengesmolten tot een harmonieus geheel. Een sexy selectie voor onze gasten, want het...

Lees meer
Luid de lente in bij 1723!

Luid de lente in bij 1723!

Bij 1723 doen we dingen graag op onze eigen manier, en dat doen we al bijna tien jaar. 23 maart luiden we met onze leuke gasten de lente in met een luide CHEERS! Geniet mee op ons terras of op de beschutte patio.

Lees meer
Liefde voor gezelligheid

Liefde voor gezelligheid

Bij 1723 houden we van mensen, van gezelligheid, van goed en betaalbaar eten en drinken. Daarom zijn we ook zo gek op onze gasten. Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra. Kom op 14 februari naar 1723 Voorburg. Of dit nu samen met je geliefde, je bestie of je moeder is.

Lees meer