Feestelijke kerst bij 1723: reserveer!

8 november 2022

Ga relaxed de kerstdagen in en kom gezellig naar 1723 Voorburg! We zijn op kerstavond, op eerste en tweede kerstdag open en ontvangen je graag. Wil je verzekerd zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan alvast!

Op kerstavond kun je genieten van lichtjesavond in het Huygenskwartier Voorburg en daarna lekker bij ons aanschuiven. We hebben dan een extra biefstuk- of kreeft-avond, altijd een succes! En voor € 20,50 of € 32,50 is de prijs ook feestelijk.

Op eerste en tweede kerstdag hebben we een heerlijk menu. Een van de onderdelen staat op nummer één van wat Nederlanders het liefst met Kerstmis eten, namelijk de cocktail van Hollandse garnaaltjes. De meloen gemarineerd in port is overigens ook niet te versmaden. Op eerste kerstdag ontvangen we je graag met de Rosato Prosecco van Spumante San Martino, gemaakt van Pinot Noir druiven. Door de druiven voorzichtig te persen en de schillen, dan enkele uren bij lage temperatuur te laten weken in de most ontstaat de lichtroze kleur.

Meer nieuws

Heerlijk terras aan idyllische Kerkstraat

Heerlijk terras aan idyllische Kerkstraat

Zien en gezien worden, terwijl je lekker eet en drinkt! Op het terras van 1723 Voorburg is het altijd gezellig. Aan de idyllische Kerkstraat hebben we een heerlijk terras. We gaan weer naar temperaturen boven de 20 graden, dus dat belooft betere terrastijden. En ook...

Lees meer
Sexy Wines bij 1723!

Sexy Wines bij 1723!

Zwoele namen als Barolo, Montalcino en Florina sieren de Sexy Wines-kaart bij 1723. Daar krijg je toch meteen zin in? Welke wijn je ook kiest, de druif, bodem en het klimaat zijn samengesmolten tot een harmonieus geheel. Een sexy selectie voor onze gasten, want het...

Lees meer