Selecteer een pagina

`Eerste zaterdag van de maand: 1723 Special`

8 november 2022

Elke eerste zaterdag van de maand maakt onze chef-kok Pieter een 1723 Special!

Neem bijvoorbeeld de overheerlijke kippenstoof, een van de culinaire visitekaartjes van 1723. Malse kippendijen, bleekselderij, Franse boontjes, pijnboompitjes en taugé, geserveerd in bladerdeeg. En om de smaak helemaal top te maken, zit er verse truffel op.

Truffels groeien over de hele wereld, maar de meest gewilde is toch de Franse Périgord. De zwarte truffel herken je aan de aardse smaak en geur, die nog beter tot uiting komt bij verhitting. De geur doet denken aan muskus of jeneverbes. Wist u dat truffels heel specifieke eisen hebben voor de grond en het klimaat? Dit kan de mens niet nabootsen. Daarom moeten truffels gezocht worden en dat is arbeidsintensief. Tegelijk de reden dat de truffel een exclusief product is.

Kom genieten van de 1723 Specials. Er is altijd ook een vegetarische variant.

Wilt u ook genieten van de 1723 special, reserveer dan voor een zaterdag!

Meer nieuws

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Het kan in restaurant 1723’, zo concludeert Ellen Lengkeek van het AD in de rubriek De Gouden Pollepel van zaterdag 26 augustus 2023. We zijn blij met deze conclusie en de bevindingen in het artikel.

Lees meer
Genieten in de nazomer

Genieten in de nazomer

Heb je ook zo genoten van je vakantie? De zomervakantie is voor veel mensen alweer ‘net geweest’. Beleef het ontspannen gevoel van je vakantie bij restaurant 1723 en laat je nog even in de watten leggen.

Lees meer