`Eerste zaterdag van de maand: 1723 Special`

8 november 2022

Elke eerste zaterdag van de maand maakt onze chef-kok Pieter een 1723 Special!

Neem bijvoorbeeld de overheerlijke kippenstoof, een van de culinaire visitekaartjes van 1723. Malse kippendijen, bleekselderij, Franse boontjes, pijnboompitjes en taugé, geserveerd in bladerdeeg. En om de smaak helemaal top te maken, zit er verse truffel op.

Truffels groeien over de hele wereld, maar de meest gewilde is toch de Franse Périgord. De zwarte truffel herken je aan de aardse smaak en geur, die nog beter tot uiting komt bij verhitting. De geur doet denken aan muskus of jeneverbes. Wist u dat truffels heel specifieke eisen hebben voor de grond en het klimaat? Dit kan de mens niet nabootsen. Daarom moeten truffels gezocht worden en dat is arbeidsintensief. Tegelijk de reden dat de truffel een exclusief product is.

Kom genieten van de 1723 Specials. Er is altijd ook een vegetarische variant.

Wilt u ook genieten van de 1723 special, reserveer dan voor een zaterdag!

Meer nieuws

Liefde voor gezelligheid

Liefde voor gezelligheid

Bij 1723 houden we van mensen, van gezelligheid, van goed en betaalbaar eten en drinken. Daarom zijn we ook zo gek op onze gasten. Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra. Kom op 14 februari naar 1723 Voorburg. Of dit nu samen met je geliefde, je bestie of je moeder is.

Lees meer
1723 in 2023

1723 in 2023

Wat een geweldig jaar was 2023. We zijn trots op onze zaak, maar vooral op alle leuke gasten. Op alle vrijdagen was er voor hen een klassiek 1723 dilemma: biefstuk & jus of hele Canadese kreeft. Die keuze blijft nog wel even! Bij 1723 lijkt het altijd vrijdag, want hier is gezelligheid troef. Cheers!

Lees meer
Vier kerst bij 1723: reserveer!

Vier kerst bij 1723: reserveer!

De feestdagen liggen in het verschiet: kies voor een gezellige kerst bij 1723 Voorburg! We zijn op lichtjesavond 23 december, op kerstavond en eerste kerstdag open en ontvangen je graag. Wil je verzekerd zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan alvast! Op zaterdag...

Lees meer