Selecteer een pagina

Borrel wekelijks met gratis snacks

8 november 2022

Elke zaterdag starten we de borrel vanaf 16 uur met tussen vijf en zes (Happy Hour!) gratis snacks van 1723. Supergezellig en een goede reden om te blijven plakken voor de 1723 special!

Dé special sinds 2015 is de ossenhaassaté. Daar lik je dus echt je vingers bij af. De special kan overigens per zaterdag wisselen, en staat elke week op onze website en de socials. Een vegetarische variant is ook mogelijk. De sfeer is altijd huiselijk en gezellig, het echte ‘Cheers-gevoel’.

Een praatje, een biertje, een balletje. Kortom, een heerlijk moment om je zaterdagavond mee te starten. We hebben verder ruim 25 wijnen per glas, een goed gevulde kast met whisky’s, jenevers, rums, likeuren, 40 verschillende gins, te veel om op te noemen. Uiteraard bieden we ook non-alchoholische dranken of een lekkere kop koffie. Ons café met overdekte patio is gezellig voor één persoon, je ontmoet toch altijd mensen, maar biedt ook voor groepen tot vijftig personen een gezellige ruimte (voor gelegenheden graag wel even reserveren).

We zien je snel bij 1723! Bel ons om te reserveren voor grotere groepen.

Meer nieuws

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Fijn eten voor een goede prijs’

‘Het kan in restaurant 1723’, zo concludeert Ellen Lengkeek van het AD in de rubriek De Gouden Pollepel van zaterdag 26 augustus 2023. We zijn blij met deze conclusie en de bevindingen in het artikel.

Lees meer
Genieten in de nazomer

Genieten in de nazomer

Heb je ook zo genoten van je vakantie? De zomervakantie is voor veel mensen alweer ‘net geweest’. Beleef het ontspannen gevoel van je vakantie bij restaurant 1723 en laat je nog even in de watten leggen.

Lees meer