Borrel wekelijks met gratis snacks

8 november 2022

Elke zaterdag starten we de borrel vanaf 16 uur met tussen vijf en zes (Happy Hour!) gratis snacks van 1723. Supergezellig en een goede reden om te blijven plakken voor de 1723 special!

Dé special sinds 2015 is de ossenhaassaté. Daar lik je dus echt je vingers bij af. De special kan overigens per zaterdag wisselen, en staat elke week op onze website en de socials. Een vegetarische variant is ook mogelijk. De sfeer is altijd huiselijk en gezellig, het echte ‘Cheers-gevoel’.

Een praatje, een biertje, een balletje. Kortom, een heerlijk moment om je zaterdagavond mee te starten. We hebben verder ruim 25 wijnen per glas, een goed gevulde kast met whisky’s, jenevers, rums, likeuren, 40 verschillende gins, te veel om op te noemen. Uiteraard bieden we ook non-alchoholische dranken of een lekkere kop koffie. Ons café met overdekte patio is gezellig voor één persoon, je ontmoet toch altijd mensen, maar biedt ook voor groepen tot vijftig personen een gezellige ruimte (voor gelegenheden graag wel even reserveren).

We zien je snel bij 1723! Bel ons om te reserveren voor grotere groepen.

Meer nieuws

Sexy Wines bij 1723!

Sexy Wines bij 1723!

Zwoele namen als Barolo, Montalcino en Florina sieren de Sexy Wines-kaart bij 1723. Daar krijg je toch meteen zin in? Welke wijn je ook kiest, de druif, bodem en het klimaat zijn samengesmolten tot een harmonieus geheel. Een sexy selectie voor onze gasten, want het...

Lees meer
Luid de lente in bij 1723!

Luid de lente in bij 1723!

Bij 1723 doen we dingen graag op onze eigen manier, en dat doen we al bijna tien jaar. 23 maart luiden we met onze leuke gasten de lente in met een luide CHEERS! Geniet mee op ons terras of op de beschutte patio.

Lees meer