Borrel wekelijks met gratis snacks

8 november 2022

Elke zaterdag starten we de borrel vanaf 16 uur met tussen vijf en zes (Happy Hour!) gratis snacks van 1723. Supergezellig en een goede reden om te blijven plakken voor de 1723 special!

Dé special sinds 2015 is de ossenhaassaté. Daar lik je dus echt je vingers bij af. De special kan overigens per zaterdag wisselen, en staat elke week op onze website en de socials. Een vegetarische variant is ook mogelijk. De sfeer is altijd huiselijk en gezellig, het echte ‘Cheers-gevoel’.

Een praatje, een biertje, een balletje. Kortom, een heerlijk moment om je zaterdagavond mee te starten. We hebben verder ruim 25 wijnen per glas, een goed gevulde kast met whisky’s, jenevers, rums, likeuren, 40 verschillende gins, te veel om op te noemen. Uiteraard bieden we ook non-alchoholische dranken of een lekkere kop koffie. Ons café met overdekte patio is gezellig voor één persoon, je ontmoet toch altijd mensen, maar biedt ook voor groepen tot vijftig personen een gezellige ruimte (voor gelegenheden graag wel even reserveren).

We zien je snel bij 1723! Bel ons om te reserveren voor grotere groepen.

Meer nieuws

Liefde voor gezelligheid

Liefde voor gezelligheid

Bij 1723 houden we van mensen, van gezelligheid, van goed en betaalbaar eten en drinken. Daarom zijn we ook zo gek op onze gasten. Op Valentijnsdag vieren we de liefde een beetje extra. Kom op 14 februari naar 1723 Voorburg. Of dit nu samen met je geliefde, je bestie of je moeder is.

Lees meer
1723 in 2023

1723 in 2023

Wat een geweldig jaar was 2023. We zijn trots op onze zaak, maar vooral op alle leuke gasten. Op alle vrijdagen was er voor hen een klassiek 1723 dilemma: biefstuk & jus of hele Canadese kreeft. Die keuze blijft nog wel even! Bij 1723 lijkt het altijd vrijdag, want hier is gezelligheid troef. Cheers!

Lees meer
Vier kerst bij 1723: reserveer!

Vier kerst bij 1723: reserveer!

De feestdagen liggen in het verschiet: kies voor een gezellige kerst bij 1723 Voorburg! We zijn op lichtjesavond 23 december, op kerstavond en eerste kerstdag open en ontvangen je graag. Wil je verzekerd zijn van een gezellige tafel? Reserveer dan alvast! Op zaterdag...

Lees meer